Sidste Nyt 2017

20152016

201220132014

200920102011

200620072008

200320042005

 


Søndag den 10. september 2017

Så kom vi til årets sidste officielle udstilling for denne gang. Turen gik til Bordesholm, en altid hyggelig labrador udstilling med mange kendte ansigter. Zippo blev stillet i en meget stor åbenklasse, der var 15 tilmeldte hanhunde, men "kun" 11 mødte op. Zippo indkasserede et excellent til trods for hans noget middelmådige præstation. Al den gode træning syntes han at have glemt. Også af den grund røg han ned fra en placering som nr. 4 til nr. 5, som jo alligevel ikke var en placering. Pyt vi var tilfredse med at være blandt de 6, der fik excellent. Nu nøjes vi med nogle skuer i nær fremtid og så må vi se, om det ikke lykkedes med noget mere træning.


Lørdag den 5. august og søndag den 6. august 2017

 Trods overvejelser om at blive hjemme grundet trafikken og vejarbejdet på de tyske motorveje, tog vi os sammen og tog endnu en gang turen til Bremen. Det var så en god beslutning. Zippo blev stillet i åben klasse begge dag. Lørdag vandt han klassen og indkasserede sit første VDH certifikat, det var svært ikke at være i godt humør :-) Om søndagen blev han 2. vinder i klassen med reserve VDH certifikat. så det var hele turen værd. Zippo begynder for alvor nu at tage imod gode råd fra "moren" så hun var SÅ tilfreds med ham. Det var en rigtig hyggelig tur. Vi havde godt selskab af Kennel Posters, så der manglede heller ikke gode grin.


Lørdag den 10. juni og søndag den 11. juni 2017

Denne gang gik turen til Hannover. Det var en lang og sej køretur med masser af vejarbejde, kø og styrtregn. Det har været en rigtig hyggelig weekend. Godt hotel og dejlig mad. Masser af godt selskab. Selve udstillingen gider jeg ikke bruge mange bogstaver på. Lad os sige, at det var ikke køreturen værd. Zippo holder nu udstillingspause til august. Nu skal han til at lære at opføre sig ordentligt i ringen ellers er det vist ikke de lange køreture værd.


Lørdag den 13. maj og søndag den 14. maj 2017

Denne weekend har stået i hundeudstillingens tegn. Først en tur til Neumünster, for øvrigt for 10. gang og derefter videre til LCD raceudstilling i Hamborg. Det var ikke med den store forventning vi tog af sted, men deltager man ikke, så vinder man heller ikke. Dagen i Neumünster starede lidt kaotisk. Da vi havde fået sat telt og udstyr op, fik vi at vide, at vi skulle flytte ring. Det gjorde vi så, til verdens mindste og aflange ring. Det endte med, at vi også skulle flytte fra denne ring. Den sidste ring var så helt ok, men Neumünster bliver aldrig det fedeste sted. Zippo blev stillet i en stor åben klasse og helt overraskende placeret som 2. vinder - det var helt fantastisk. Dag 2 var på en udendørs udstilling i Hamborg, vi har været der et par gange før. Super sted med rigtig god stemning. Zippo blev igen stillet i en stor og hård åben klasse og blev placeret som 4. vinder - en helt igennem super weekend. Nu står den på ringtræning, så der er lidt mere styr på ham næste gang vi skal af sted.


torsdag den 13. april 2017

I dag har vi været på udstilling i Aars arrangeret af Dansk Retriever Klub. Det er år og dag siden, at vi har deltaget på en DRK udstilling, men da det var så tæt på, så kunne vi ikke lade den chance gå fra os. Zippo blev stillet i åbenklasse. Jeg var lidt spændt på, hvordan det ville gå med ham, da det er lang tid siden, vi sidst var af sted, men men men det gik jo helt fantastisk. Zippo var som sædvanlig meget livlig i ringen, men der var meget mere fokus og meget mere glæde denne gang, det var SÅ sjovt. Zippo indkasserede et excellent, blev 3. vinder med CK, så "moren" var oven ud glad.


Lørdag den 7. januar 2017

Så blev året sparket i gang. I dag tog vi turen til Århus, hvor vores egen regions årlige vinterskue fandt sted. Det er et super hyggeligt skue. Desværre bliver der færre og færre tilmeldinger til trods for, at der er hentet super dommere. Men vi hyggede os alligevel. Majbritt (Kennel Posters) stillede Zippo, da moren mente, at det var en god ide. Det var slet ikke så tosset. Zippo vandt åbenklasse og blev 3. bedste han, slet ikke dårligt, faktisk en rigtig god start på året. Tak til Majbritt for hjælpen.