20062007

200320042005

 

5.+6.+7. december 2008

Fredag, lørdag og søndag har vi været i Kassel. Vi havde besluttet os for at tage den sidste dobbelt udstilling i Tyskland. Sikke en køretur, der kan man snakke om vej ned- og opstigninger. Vi havde booket os ind på et lille hundevenligt hotel i Melsungen og det gik faktisk rigtig godt. De eneste der ikke var godt, var vejret. Der var regn, regn, regn og så noget sne og derefter lidt tørvejr med sol og så igen regn, regn, regn.

Den første udstilling om lørdagen var en national udstilling. Det var noget underligt noget. Ikke så meget som et bånd blev der udleveret, vi anede faktisk ikke, at Pepsi havde vundet cert før det blev skrevet på tavlen. Pepsi sluttede af med at blive BIR veteran. Ozzy var oppe imod hårde kræfter, men han endte med at blive 2. vinder med reserve certifikat, så det var flot. Det var tjekkolsovakkerne der løb med sejren den dag, både i han og tæve ringen, lidt sjovt.

Den anden udstilling om søndagen var en international udstilling, hvor LCD var repræsenteret. Det var noget mere prof. Der var styr på det. Pepsi vandt igen et cert og et CAC i veteranklasse og kan nu kalde sig Tysk Veteran Champion VDH/LCD, han kan bare det der. Ozzy fik det der svarer til excellent, han faldt ikke rigtig i den engelske dommers smag, han ville have noget større han-labber :-(

Det skal lige nævnes, at vi synes, at det var en noget kaotisk udstilling - alt for mange hunde på alt for trang plads. Folk og hunde sad som sild i en tønde. Selve udstillingsringen var nok halv størrelse af, hvad den plejer at være herhjemme, det skal man nok lige vænne sig til, når man er bedre vant.


tirsdag den 18. november 2008

 Vi har haft et forrygende år specielt med udstilling i Tyskland, nu er sæsonen ved at være slut for os, vi mangler lige et par udstillinger og så står den ellers på fødselsdage og kurser, så der er ikke meget tid at give af. De næste mange weekender står i familiens tegn, så vi er nødt til at lave nogle prioriteringer, men man kan jo ikke det hele.


søndag den 9. november 2008

I dag kom vi så til den årlige udstilling i Herning. Vi tog afsted med Ozzy i dag og lod "gamle" Pepsi blive hjemme. Det gik forrygende med Ozzy. Han fik excellent og vandt sin klasse, så det kunne vist ikke blive bedre. Der skal lige lyde en kæmpe tak til "bedstefar" fordi han altid står klar til at passe Pepsi, når vi er ude med Ozzy - tak fatter :-)


torsdag den 2. oktober 2008

Så gik det ud over Honda'en - dette flotte print er lavet af

Havkrog Skilte og Design


lørdag den 30. august 2008

Endnu engang har vi taget turen til Tyskland. Denne gang gik turen til Bordesholm. Vi har været på Labrador Club Deutschland specialudstilling. Det var et helt fantastisk vejr og der var en rigtig god stemning på udstillingen. Vi var sammen med Anita og hendes 2 smukke banditter (som hun kalder dem, der er nu ikke meget bandit over dem - hi hi). Desuden mødte vi nogle andre danskere, som også havde taget turen med deres smukke tæver, så det var rigtig hyggeligt. "Gamle" Pepsi blev stillet i veteranklasse og scorede endnu et cert. Desuden slog han veterantæven og blev BIR veteran, super godt gået af den gamle dreng. Ozzy blev stillet i åbenklasse og han snuppede også lige et cert., desuden fik han et reserve CAC. Vi må tilstå, at vi er noget lost, når det gælder de tyske udstillingsregler, men vi finder nok ud af det hen af vejen, det er nok ikke sidste gang, vi skal til tyskland på udstilling.


søndag den 18. august 2008

I dag har vi været en tur på udstilling i Vejen. Vi havde fornøjelsen af at være sammen med Inge og Per Pinnerup, Kennel PI Thyholm, som har opdrættet Pepsi og brugt Ozzy til deres seneste kuld. Med fra det kuld havde de Fjante, som blev udstillet i hvalpeklasse. Fjante vandt klassen og endte med at blive BIM, dagen før vandt Fjante også hvalpeklassen, men blev der BIR, stort tillykke til Inge og Per, det er en rigtig dejlig tæve. Moren til tæven, Beauty, blev stillet i åbenklasse og blev 4. vinder med excellent, rigtig godt gået. Vi havde også fornøjelsen af, at være sammen med Gert og Maibritt, Kennel Posters, de havde Posters "Seven Seas" (Nynne) med, Nynne fik excellent i juniorklasse og det gjorde hun også dagen før, stort tillykke Gert og Maibritt og Jan selvfølgelig som har Nynne til dagligt. Tillykke til Gert og Maibritt med Kiki's 2. cert.

Ozzy blev selvfølgelig også udstillet. Han fik excellent i åbenklasse, det var vi meget tilfredse med, han er jo ret excellent :-) Han er en ren fornøjelse at have med på udstilling, han er totalt upåvirket af det hele, det er jo skønt.

Excellent - juniorklasse - Vejen 16.08.2008

Excellent - juniorklasse - Vejen 17.08.2008

BIR hvalp - Vejen 16.08.2008

BIM hvalp- Vejen 17.08.2008

 


søndag den 1. juni 2008

Sikke en forrygende dag. Vi har været et tur i Neumünster i Tyskland. Ozzy og Pepsi blev udstillet i hhv. åbenklasse og veteranklasse og hold da op, hvor det kørte for dem. Pepsi var inde i ringen først, han indkasserede et velfortjent cert og blev efterfølgende BIR veteran. Han var bare så god den gamle dreng. Han kan virkelig charme sig ind i alles hjerter. Han stod så flot i ringen. Ozzy skulle ind i den sidste klasse, åbenklasse. Han indkasserede også et velfortjent cert og ikke nok med det, så blev han også bedste hanhund og som om det ikke var nok, så snuppede han også lige et CACIB. Han sluttede af med at blive BIM, slået af en flot tæve. Det var en meget varm og blæsende dag, så vi var glade for, at det var tidligt overstået.


mandag den 12. maj 2008

 Sikke en skøn dag på skue i Astrup. Dejligt vejr og rigtig godt selskab, hvad kan man ønske sig mere :-) Endnu engang drog vi på skue med begge hunde. Begge hunde gjorde det rigtig godt. Ozzy blev bedste hanhund og Pepsi blev 4 bedste hanhund, han er altså go' den gamle dreng. Ozzy endte med at blive BIM. Det var supergodt gået. Når man nu skal skamrose sine egne hunde :-))


søndag den 30. marts 2008

Vi tog på skue i Vonge i dag med både Pepsi og Ozzy. Pepsi blev stillet i senior/veteranklasse og Ozzy blev stillet i CK-klasse. Det gik rigtig godt for begge hunde. Ozzy blev 2. vinder i sin klasse og Pepsi blev 1. vinder i sin klasse og ikke nok med det så blev Pepsi 2. bedste hanhund, han gør det nu godt den gamle dreng. 9 år og så kan han stadig slå de unge på blandt andet sine bevægelser og gode kondition - dejligt :-)

Vores hjemmeside har desværre været ramt af virus, så den har været nede i et stykke tid. Det er godt nok irriterende, at der er nogen, der har fornøjelse af den slags.


lørdag den 16. februar 2008

I dag gik turen til Odense. Årets første officielle udstilling for os. Det var også første gang vi prøvede at blive bedømt efter det nye udstillingssystem, det gik nu meget godt. Det var lidt forvirrende til slut, men mon ikke vi får føling med det hen ad vejen. Ozzy deltog i åbenklasse og fik et very good og blev 2. vinder.


søndag den 13. januar 2008

I dag har vi været på skue i egen region. Turen gik til Århus, endelig en tur, der ikke var så lang. Det blev en kanon dag for os. Begge hunde blev stillet i CK-klasse, Pepsi med en smule skepsis, han er jo blevet en gammel dreng på 9 år. Det gik forrygende. Ozzy røg helt helt til tops og blev bedste hanhund og sluttede af med at blive BIM. Pepsi blev 3. bedste han, super flot !


lørdag den 5. januar 2008

 Vi har været en tur på DRK skue i Bække i dag. Der har vi aldrig været før, det er jo langt at køre. Både Pepsi og Ozzy blev udstillet i dag. Ozzy i CK klasse og Pepsi "oldies". Det gik fint for dem begge, se under resultater.