2003

4. december 2004

I dag var vi til årets sidste skue. Vi havde håbet på, at Pepsi fik bare lidt mere end en 1. præmie, men sikke en overraskelse vi fik. Først fik han en 1. præmie, så blev han 1. vinder i brugshundeklassen, dernæst vandt han over alle hannerne og blev bedste han. Bagefter slog han brugshundetæven og blev bedste brugshund af labrador retrieverne, SÅDAN !!

Til slut blev han bedst i modsatte køn, og som prikken over i'et blev han BIS1 i brugshundeklasse af alle retriever racerne, så det må siges at være lidt mere end en 1. præmie. Det var en helt igennem god dag, lidt lang, men når Pepsi vinder så meget, så gør det jo ikke så meget :-))

30. september 2004

I går var sidste træningsdag i Retrieverklubben. Der var arrangeret en lille prøve på åbenklasse niveau. Det gik helt fint for Pepsi, han indkasserede en 1. præmie. Der blevet givet 2 stk. 1. præmier, 2 stk. 2. anden præmier og 3 stk. 3. præmier. Det var jo en god afslutning på træningssæsonen. Så nu ser vi frem til foråret, hvor vi kan kommet lidt videre med træningen :-))

12. september 2004

I dag var vi til årets sidste markprøve i Region Østjylland - den årlige retrieverdag i Fussingø. Som sædvanlig havde vi ikke de store forventninger mht. markprøven, men HOLD DA OP Pepsi og Heine scorede lige en 1. præmie i åbenklasse. Bagefter var Pepsi udlånt til Sandra til "barn og hund skuet" - det klarede både Sandra og Pepsi fint. På selve skuet blev Pepsi 2. bedste han og så var der ved at være udsigt ten en DUALPOKAL - og vi fik den !! Så nu kan vi hele vinteren gå og kigge på den store flotte pokal.

Det skal lige siges, at "søndagsklubben" har en stor del af æren for denne pokal - uden den gode træning vi får hver søndag, var vi aldrig nået så langt.

29. august 2004

I dag kørte vi en endnu længere tur til Brahetrolleborg på fyn. Sikke nogle flotte omgivelser. Vejret var også med os. I ringen gik det jo super. 1. pr. 1. v. - det blev uden CK, da den norske domme mente, at Pepsi var for "smal i skallen" - godt udtryk, ikk - smil. Men vi var nu ovenud tilfreds for præmieringen. Det var en god afslutning på årets formentlig sidste officielle udstillinger for Pepsi's vedkommede. 

15. august 2004

I dag kørte vi den laaaange vej til Vejen. Vi var ikke særlig optimistiske, for vi har jo ikke særlige gode erfaringer med officielle udstillinger, men en engelsk dommer det skulle da prøves. Det gik jo hammer godt. Pepsi fik en 1. præmie og blev 2. vinder, mere end vi nogensinde havde turdet håbe på. Det var rigtigt dejligt, at det endelig skulle lykkedes på en officiel udstilling.

7. august 2004

Så var det tid til en B-prøve i åbenklassen i Løvenholm. Det var en god planlagt prøve, men Pepsi var som sædvanlig total tændt. Prøven var meget regulær og han burde faktisk have klaret den bedre, men pyt vi prøver igen på et andet tidspunkt.

Aftenen bød på "julefrokost" i søndagsklubben - det var rigtig hyggeligt. Der var højt humør og stemningen var rigtig god. Tak til Lisa og Jens fordi de lagde hus til. Vi er sikker på, at der er nogen, der har rigtig "ondt  i håret" her til morgen :-))

24. juli 2004

I dag tog vi til tripplearrangement i region midtjylland - Gammelstruplejren. Sikke en flot dag. Dejligt solskin og flot terræn. Pepsi startede med prøve i åbenklasse. Prøven var godt tilrettelagt, men dobbeltmarkeringen var svær. Kun 2 ud af 23 deltagere klarede den rigtigt, men det lykkedes da at hive en 3. præmie hjem, så æren var i behold. Efter prøven var der der skue. Pepsi var tilmeldt brugshundeklassen og vandt klassen, så det var jo super. Det var en rigtig god dag.

5. juni 2004

I dag har der været Dualdag i Fjellerup, som vi selvfølgelig deltog i. Det var rigtig dejlig vejr, lidt for varmt måske. Først var Pepsi oppe i åbenklasse på markprøve - den lå i den noget sværere ende. Der var først en dirigering, en enkelt markering, en dobbeltmarkering og til sidst et frit søg med 2 hunde. Det var nogle meget store afstande markeringerne blev kastet på og terrænskift var der også, så det var lige svært nok. Men Heine og Pepsi hev da en 3. præmie hjem. Bagefter deltog vi i skuet og der fik Pepsi en 1. præmie, så det var jo ikke så tosset. Det var endnu en hyggelig dag i Fjellerup.

7. maj 2004

I dag har vi været på udstilling i Stepping. Vi valgte at udstille Pepsi i åbenklasse, men det blev resultatet ikke bedre af. Dommerens bedømmelse var nu meget flot, men han mente, at Pepsi kun fortjente en 2. præmie i dag - så er markprøver nu sjovere :-))

25, april 2004

I dag har vi været til dummytest på Meilgaard. Det var lidt sjovt at prøve. Pepsi udførte som sædvanlig opgaverne flot, men han behandler desværre dummyerne lidt uskønt, det trak voldsomt ned og så var Pepsi noget ivrig, så han mente, at det med fri ved fod, betød 1/2 meter foran :-) Så det skal der arbejdes voldsomt på. Heine og Pepsi tog alle 5 poster. Det gav desværre kun 48 point, men det var rigtig god træning.

 4. april 2004

I dag har vi været på C-prøve på Rolsøgård. Sikke et møgvejr. Heine og Pepsi havde deres debut i åbenklasse. Vi syntes, at Pepsi var nået så langt i træningen, at det skulle prøves. Prøven var i den lidt svære ende og Pepsi har endnu ikke helt styr på stopfløjtet, desuden gik han kold i søget - det var ikke lige der, vi regnede med at han "stod af", men det lykkedes da at hive en 2. præmie hjem. Så nu ved vi lidt om, hvad vi skal have trænet, så det kan gå lidt bedre.

30. marts 2004

I dag var der indskrivning til markprøvetræning. Vi snupper lige en gang  åbenklassetræning. Det tegner som sædvanlig godt. Vi glæder os meget til at komme igang.

21. marts 2004

I dag har vi været til markprøve på Clausholm. En B-prøve i beynderklassen. Det var godt nok med en smule nervøsitet, vi stillede op, da det jo ikke gik så godt på sidste prøve. "Moren" var meget bekymret for alle de træer i søget - han er jo en hanhund !  Meeeeeen hold da op Pepsi scorede en flot 1. præmie. Pepsi udførte et flot stykke arbejde - sikke et søg ! (og Heine førte som sædvanlig hunden flot). Sikke en dag, vi kan slet ikke komme ned på jorden igen :-))

21. februar 2004:

I dag har vi været til c-prøve i Asferg. UHA - Pepsi udførte ellers opgaverne fint, men på sidste markering gik det galt. Dommeren mente, at der var bidt hul i duen, så det gav lige et 0. Så må vi jo prøve igen senere. Det var en lidt træls start på sæsonen.

8. februar 2004:

I dag har vi startet søndagstræning. Det gik bare derud af. Hundene var dygtige og tændte. Billeder af søndagstræningen kan ses ved at klikke på fotoalbummet i galleriet.

1. februar 2004:

Vi har været afsted til årets første "aktivitet", skue i Skjernhallen.

Det var en rigtig hyggelig dag, men laaaaaaang. Det var hyggeligt at

få hilst på og snakket med venner og bekendte og så var det jo heller ikke så tosset, at Pepsi lige reddede sig en 1. præmie.