20042003

 

Søndag den 3. december 2005.

I dag tog vi til det årlige juleskue i Terndrup hallen. Det lykkedes Pepsi for 2. gang i træk at blive BIM. Det må siges at være rimelig godt gået.

Ozzy fra Kennel Posters i Harridslev er også flyttet ind i dag. Ham har vi store forventninger til. Han skal bruges til markprøve og udstilling. Det bliver rigtig spændende at træne en lab fra starten, det har vi jo aldrig prøvet før.


Søndag den 11. september 2005.

I dag var vi til den årlige tilbagevende begivenhed i Fussingø. Retrieverarrangement i region østjylland. Det var et fantastisk godt vejr. Pepsi scorede en 1. pr. i åbenklasse på markprøve og blev 2. vinder i åbenklasse på skuet. Det er et rigtig godt arrangement og kan virkelig godt anbefales at deltage i.


Søndag den 28. august 2005.

I dag tog vi igen til Hampen Sø, denne gang på officiel udstilling. Pepsi fik en 1. præmie i åbenklasse og en bedømmelse, som vi kunne nikke genkendende til. Dommeren skrev i bedømmelsen, hvad vi altid har sagt, nemlig at Pepsi er den gode gamle type labrador, som de så ud i tidernes morgen. Dette var så enden på hans officielle udstillings karriere i åbenklasse. Vi har bestemt, at vi først udstiller ham igen til næste år, hvor han så skal i senior klasse, bare for hyggens skyld.


Lørdag den 27. august 2005.

I dag forsøgte vi os med en B-prøve ved Hampen Sø. Pepsi fik en 3. præmien på grund af hans dårlige vildbehandling og tisseri. Han virker stadig noget stresset, når han er på markprøve, vi har ellers holdt en god lang pause, men lige lidt hjælper det. Han er super til at løse opgaverne, men vildtbehandlingen er elendig. Han ødelægger ikke vildtet, men det ser ikke godt ud, at han ruller det i munden og snapper efter det når han afleverer. Vi aner simpelthen ikke, hvordan vi skal få ham til at lade være med det. Tisseriet kan vi heller ikke gøre noget ved, for han gør det meget sjældent under træning. Men vi prøver bare igen, det skal nok lykkes at få en 1. præmie igen.


Mandag den 8. august 2005.

I lørdags afholdte "søndagsklubben" den årlige "julefrokost". Det var en rigtig hyggelig aften. Alle hundene var for en gangs skyld blevet efterlad hjemme. Den eneste, der var med, var Pepsi, da festen blev afholdt hjemme hos os. Det er den 3. julefrokost i "søndagsklubben" og de har alle været rigtig gode. Vi håber, at det er en tradition, der længe varer ved. Billeder fra festen kan ses ved at trykke på dette link Julefrokost i Søndagsklubben.


Lørdag den 23. juli 2005.

I dag har vi været et smut i Gammelstruplejren i Birkesø. Vi har kun været på skue ikke markprøve. Pepsi holder sommerferie fra prøver, så han forhåbentlig er klar igen til efteråret. Det var en rigtig hyggelig dag og vejret var med os, ingen regn. Pepsi fik en 1. præmie og blev 2. vinder i åben-/brugshundeklasse. Det var flot. Bagefter var vi lige ude og kigge en enkelt prøve, for at se, om der var noget vi var gået glip af :-)) 


Mandag den 6. juni 2005.

I dag var sidste træningsdag for forårsholdet markprøve åbenklasse - øvede i region Østjylland. Der blev afholdt en lille prøve som afslutning. Pepsi løb med pokalen som bedste hund på træningsholdet, så det var jo en god afslutning på sæsonen, det er 2. gang han prøver det :-)) Så nu holder han en laaaaang sommerferie, kun med træning og ingen prøver.


Søndag den 5. juni 2005.

Pepsi har i dag været til retrieverdag i Fjellerup. Han skulle op på markprøve åbenklasse. Resultatet blev en diskvalificering, desværre var der et hul i en due og noget der lignede en afskrabning i en anden due. Bagefter var vi på skue, hvor han blev 2. bedste hanhund. Vi har nu bestemt, at vi holder en lang sommerferie. Pepsi har været kørt rimeligt hårdt her det første halve år. Han har fået fem 1. præmier i åbenklasse, heraf 1 på B-prøve, 1 dualpokal og blevet 4. vinder på udstilling og det er kun fra februar til juni, i alt 10 markprøver, 4 skuer og 2 udstillinger har han været på og det må siges at være ret godt gået. Han virker nu lidt stresset og laver en del unoder, når han er på prøve, så beslutningen om en lang ferie er taget i håb om, at han er klar igen til efteråret.


Lørdag den 21. maj 2005.

Resultaterne i dag, er ikke noget at snakke om. Vi har været i Kulsø i dag og det var en lang dag. Vi skulle op som nr. 86, det vil sige som nr. 36 i åbenklasse. Det gik rent ud sagt af h...... til. Pepsi var overhovedet ikke motiveret. Han rullede med vildtet, var ikke stoplydig og gad ikke at søge, så det udløste lige et dejligt rundt 0. Sådan kan det jo gå. Vi må jo prøve igen senere på året.


Lørdag den 14. maj 2005.

På tripplearrangementet i dag i Astrup, region Nordjylland, fik han en 1. præmie på markprøve i åbenklasse og blev BHK2 på skuet, dette udløste en DUALPOKAL. Det var helt fantastisk at vinde sådan en pokal for 2. gang på under et år. Markprøven var denne gang over middelsvær, som dommeren sagde. Den startede som sædvanlig med fri ved fod. På første markering skulle hunden over vand og hente fuglen. Dernæst var der en dobbeltmarkering, først en på land, derefter gik kasteren er langt stykke og kastede anden fugl på vand, dette bevirkede, at hunden skulle ud på en meget lang svømmetur. Herefter dirigering også over vand ca. samme sted som enkelt markeringen. Til slut var der et frit søg. På skuet blev Pepsi stillet i brugshundeklassen, hvor han blev 1. vinder. Det endelige resultat blev som nævnt BHK2.


Torsdag den 5. maj 2005.

Så er Pepsi på banen igen. Ved tripplearrangementet ved Ulfborg fik han en 1. præmie på C-prøve åbenklasse og blev 3. bedste hanhund på skuet. I dag var prøven anlagt således: Først en lille tur fri ved fod, derefter en dirigering i let kuperet og lyngbeklædt terræn. På vej retur fra dirigeringen blev der skudt og kastet en fugl på vand. Herefter var der et søg. Tilslut dobbeltmarkering på vand og land. Efter prøven deltog Pepsi i "barn og hund" ført af Gert og Maibritts søn Daniel. Det gjorde både Daniel og Pepsi godt (se billede i galleri 2). Vi sluttede dagen af med, at Heine fremviste Pepsi på skuet i brugshundeklassen.


Lørdag den 30. april 2005.

Træerne vokser som sagt ikke ind i himlen. I dag var vi på B-prøve ved Møllerup Gods. Pepsi fik en 2. præmie, det var rigtig træls, men alligevel var vi ikke helt utilfredse. Pepsi beviste virkelig i dag, at han er stoplydig og dirigerbar. Det var rigtigt godt. Desværre blev han dirigeret så meget på en markering, at han gik kold i søget. Det talte ned. Det var en prøve i den lidt svære ende. Først var der en dobbelt markering, 1. på vand, 2. på land op over en skrænt og ud på en mark. Den sidste markering voldte mange hunde besvær og derfor var man nødt til at dirigere hundene op over skrænten. Derefter var der en dirigering over en blød/sumpet eng og videre over en bæk. Der skulle der også dirigeres og stoppes for at få hundene over bækken. Bagefter var der en enkelt markering, der faldt i kanten ved søen og hundene skulle også her over en bæk for at hente markeringen. Til slut var der et frit søg. Søget var lavet sådan, at det drejede ind i et skovområde. De fugle, der skulle hentes længst ude, skulle hentes ved at passere en bæk. Pepsi nåede ikke over bækken og det var medvirkende til at trække ned på en 2. præmie.


Søndag den 24. april 2005.

Pyha, det var ikke lige Pepsi's dag i dag. Vi var på C-prøve i Vindum. Det var en prøve i den svære ende. Den første markering var på vand, det var OK, derefter var der en dirigering op ad en meget høj bakke, efter dette var der en dobbeltmarkering på linie, til slut var der et frit søg, som var meget stort. Søget var lagt på en meget stejl bakke, Pepsi komme ikke ud efter duerne, som lå helt oppe på toppen. Da vi tog hjem var der kun givet to 1. præmier og der manglede kun 3 deltagere, så vi er godt tilfreds med Pepsi's 2. præmie, selvom han plejer at gøre det meget bedre.  Bagefter tog vi en tur ud til Hans og Birgit fra kennel Lab-X-streams, hvor Pepsi rigtig var i sit es, hele 3 tæver at muntre sig med, det var dejligt.


søndag den 10. april 2005.

I dag har vi været et smut i Vedsø ved Viborg på C-prøve. Kanon terræn. Det er rigtig koldt. Det småregnede, rigtig træls vejr. Ved indskrivningen fik vi nr. 19, så vi regnede med at skulle vente hele dagen, for det var det næstsidste nummer. Heldigvis kom Pepsi og Heine op som nr. 4, så det var bare godt. Det var en god prøve, der startede med en dobbeltmarkering, hvoraf den ene var på vand, en dirigering, et søg og til sidst en enkelt markering på vand. Det scorede Pepsi en 1. præmie på. Der var 17 hunde oppe til prøve, hvoraf 5 fik en 1. præmie, så det var jo bare dejligt at være en af de 5.


Lørdag den 2. april 2005.

Endelig kom vi til årets første B-prøve. Det var ikke uden spænding, at vi tog af sted til Nordjylland, Vildmosen. Vi har jo ikke kunnet træne ret meget i vinter pga. af sneen, så vi var ikke sikker på, om Pepsi var i form. Det var rigtigt godt vejr og en rigtig godt tilrettelagt prøve. Prøven startede med en enkelt markering på vand, dernæst et frit søg, en enkelt markering efterfulgt af en dirigering og til slut en dobbelt markering. Det skulle vise sig, at Pepsi var i bedre form end vi regnede med. Han scorede hans første officielle 1. præmie i åbenklasse - det var så lækkert. Vi skulle vente til over middag med at komme op, men det var da ventetiden værd.


Lørdag den 5. marts 2005.

Vi tog til Voldsted i dag, selvom der var meget sne. Pepsi var en rigtig hanhund, han syntes, at alle grantræerne skulle vandes. Prøven var en smule svær også pga. sneen. Der var en enkelt markering, en dirigering, en dobbelt markering og et søg. Efter enkelt markeringen blev kasteren stående på stedet og det distraherede Pepsi i dirigeringen, så han måtte sendes flere gange, fordi han fokuserede meget på kasteren, så det gik ikke så godt, men opgaven blev løst med besvær. Markeringerne var han formidabel til i dag. I søget gik det ikke helt så godt. Det var der, der var han mente, at han skulle markere sig, han bragte dog 4 stykker vildt, så en 2. præmie må jo siges at være udmærket.


Lørdag den 12. februar 2005.

I dag har vi været på udstilling i Fredericia. Det var en dejlig stor hal med masser af plads. Pepsi fik igen en god bedømmelse og en god præmiering. Men hold da op sikke en hjemtur. En køretur, der normalt tager ca. 1½ time, tog 3 timer i forrygende snestorm, sikke et vejr.


Søndag den 6. februar 2005.

I dag har vi været på skue i Skjern hallen. Pepsi fik en god bedømmelse og en god præmiering. Det var som altid rigtig hyggeligt, når vi sammen med Gert og Maibritt (Kennel Posters) og Grethe fra Tyskland :-)) Dette var jo også en god start på "udstillingssæsonen".


 

Lørdag den 29. januar 2005.

Så fik vi startet prøvesæsonen op. Pepsi var til C-prøve ved Skive, Svansømosegård. Pepsi skulle op i åbenklasse. Prøven startede med en dobbeltmarkering på linie i granplantage. Derefter var der en tramp med 2 markering til hver hund. Efter dette var der en liniedirigering og et frit søg. Dette udløste en 1. præmie, så det var jo en god start på sæsonen.