200520042003

 

lørdag den 2. december 2006.

Så kom vi til årets sidste begivenhed, juleskuet i Terndruphallen. Både Pepsi og Ozzy skulle udstilles i dag. Ozzy blev stillet i unghundeklassen og Pepsi blev stillet i brugshundeklassen. Det gik rigtig godt for dem begge. Ozzy vandt unghundeklassen og sluttede af med at blive BHK3. Pepsi fik en 1. præmie og blev 3. vinder i brugshundeklassen, rigtig godt gået af en næsten 8 årige gammel lab. Det var en rigtig hyggelig dag med mange flotte hunde, så kan kun være tilfredse med resultaterne.


onsdag den 29. november 2006.

Endelig kom resultatet fra Optigen. Ozzy er Normal/clear, det var dejligt at få dette sat på plads, nu skal vi så bare have det registreret ved DKK. Vi havde nogle startproblemer, men forhåbentlig løser det sig.


Lørdag den 4. november 2006.

Så kom vi til årets sidste officielle udstilling. Vi havde valgt at lade Pepsi blive hjemme idag og kun tage Ozzy med. Det gik igen rigtig godt med Ozzy. Han blev 2. vinder med SL og CK, han gør det rigtig flot i ringen. Der var 10 i unghundeklassen og der var kun 2, der fik CK, så det var dejligt, at Ozzy var den ene af dem - smil !


Søndag den 10. september 2006.

Sikke en dag i dag. Søndagen blev brugt på at tage til den årlige retrieverdag i Fussingø. Vi havde valgt at stille Pepsi i CK-klasse, da der ingen seniorklasse var, så måtte vi se, om han kunne begå sig der. Det må man sige, at han kunne. Han vandt klassen og blev tilmed bedste hanhund i slutrunden. Så skulle han op mod tæven og tæven slog han også og blev BIR, tilslut skulle han i BIS runden og hold da op, Pepsi blev BIS vinder 7,5 år gammel, sådan ! Pepsi deltog også på markprøve i åbenklasse, han fik desværre kun en 2. præmie, da han synes, at han ville bytte anden ud med en kanin i det frie søg. Det var meget ærgerligt, da han jo kunne have været med i opløbet om årets dualpokal. Ozzy blev stillet i unghundeklasse og vandt klassen, han endte med at blive 3. bedste hanhund, slået af Pepsi.


Søndag den 27. august 2006.

I dag var vi endt langt ude på Larstynds..... mark nærmere betegnet Fjand Camping efter Ulfborg, vi kunne faktisk næsten ikke komme længere ud.......Ozzy skulle igen prøve lykken i unghundeklasse og det gik rigtig flot. Han blev 2. vinder med CK, så det kunne vi ikke være mere tilfreds med. Pepsi blev igen stillet i seniorklasse og blev igen BIM med CK, så selvom det var regnvejr og meget overskyet, så var det en rigtig god dag.


Søndag den 20. august 2006.

Ozzy debuterede i dag i unghundeklasse, der var rigtig mange tilmeldt, han fik en 1. præmie. Da udstillingen hurtig var overstået for Ozzy's vedkommende, tilmeldte vi ham (lidt spontant, da vi manglede en dummy, som vi var nødt til at låne - tak for det Jesper Petersen) og det viste sig at være en rigtig god ide - for Ozzy bestod brugsprøven. Så det må siges at være en god dag.


Lørdag den 22. juli 2006.

Idag har vi været på skue i Birkesø. Ozzy debuterede i unghundeklasse, 9 mdr. gammel. Han vandt sin klasse og blev tilmed 4. bedste hanhund, så det kan vi kun være rigtig tilfreds med. Pepsi deltog i seniorklasse og blev BIS2 senior. Det var en lang dag, skuet var ført færdig ved 17 tiden, så det var en par trætte hunde vi havde med hjem.


Søndag den 21. maj 2006.

Så kom vi til den årlige udstilling i Vejen. Det gik rigtig godt. Ozzy blev fik SL og blev 2. vinder i hvalpeklasse. Han gjorde det endnu engang rigtig godt. Han skal nok blive god i udstillingsringen. Pepsi blev udstillet i seniorklasse og fik sit 2. CK - dommeren gav ham en rigtig god kritik. Han sluttede af med at blive BIM senior, så vi kan vist ikke klage over den dag, det skulle da lige være vejret :0)


Søndag den 14. maj 2006.

Turen gik i dag til sandmosen i Nordjylland. Vi skulle op og forsvarer vores dualpokal fra sidste år. Vi var godt klar over, at det ville blive svært. Vejret var forrygende i bogstaveligste forstand. Der blæste en stiv pelikan og solen stod højt på himlen, så vi blev noget vindblæste, men til trods for de forbrændte kinder, så var var det, det hele værd med de resultater vi kom hjem. Pepsi startede som nr. et i åbenklasse på markprøve og fik en 3. præmie. Han synes lige, at han ville bytte lidt vildt og så går han ikke så forfærdelig godt fri ved fod og det blev der slået hårdt ned på. Ozzy deltog på skuet i hvalpeklasse. Han blev endnu engang BIS hvalp, så det var jo forrygende. Det er 2. weekend i træk. Pepsi deltog i seniorklasse og vandt denne klasse. Bagefter skulle han med i opløbet om bedste han og sikke som det gik - han blev bedste han - sådan - en 7 årig senior slog alle hannerne. Han sluttede af med at blive BIM og deltog til sidst i BIS senior ringen og vandt også denne, så det må siges at være en indbringende søndag.


Lørdag den 6. maj 2006.

Endnu engang drog vi til det årlige tripplearrangement i Ulfborg. Det var en varm dag, men god dag. Ozzy blev BIS hvalp og fik mange roser med på vejen. Blandt andet sagde dommerne i bis ringen, at han var en værdig vinder - det var bare så dejligt. Pepsi deltog i brugshundeklassen og blev 3. vinder - flot flot. Pepsi var desuden på markprøve og fik et rundt 0. Han havde desværre fået en hjørnetand ind i en due. Det er jo, hvad der kan ske. Pepsi er efterhånden blevet 7 år, så vi overvejer at trappe ned på markprøverne med ham også fordi, det virker som om, at han bliver mere og mere kørt op over at skulle på prøve. Vi må se, hvad året bringer :-) Skulle det vises sig, at han bliver ved med at stresse op, ja så har han jo gjort det godt indtil nu, hans alder taget i betragtning.


Søndag den 2. april 2006.

Denne weekend har helt stået i hundenes tegn.

Lørdag tog vi på DKK national udstilling i Hedensted. Pepsi blev udstillet i seniorklasse og fik en 1. pr. og blev 2. vinder, det var vi rigtig godt tilfredse med. Ozzy blev udstillet i babyklasse (for sidste gang) og blev BIM, han gjorde det endnu engang rigtig godt. Vi fik desværre ikke taget nogle billeder på dagen, da placeringerne af ringen var højst upraktisk. Pepsi skulle udstilles udendørs og Ozzy skulle udstilles indendørs, det resulterede i, at både Heine og jeg skulle i ringen på samme tid, det var rigtig dårligt planlagt, de få hvalpe, der skulle udstilles, kunne sagtens have være udstillet udendørs også.

Søndag tog vi så på B-prøve i Vildmosen med Pepsi. Det var lidt med skepsis, at vi tog afsted, men det gik efter omstændighederne godt. Pepsi fik en 2. præmie, fordi han lagde en kanin på jorden, højst uheldigt, og så kom han ikke rigtig i dybden i søget. Vi er enige om, at det med søget skyldes helt sikker hans ikke alt for gode form i øjeblikket.  Men nu starter Pepsi på vinderklasse træning og Ozzy starter på lydighedstræning, så skal der nok komme gang i det igen.


Søndag den 19. marts 2006.

Vi har været på skue i Vonge i dag. Vi skulle oprindelig have været på B-prøve med Pepsi på Clausholm, men det var igen i år aflyst på grund af vejret. Vi besluttede os derfor til at tage på skue i Vonge, så Ozzy kunne få lidt udstillingserfaring og det gik jo forrygende. Ozzy blev 2. vinder i babyklasse og han gjorde det virkeligt godt. Pepsi blev BIR senior, dommeren roste ham, da hun synes, at han var meget velholdt, han sluttede med at blive BHK 5.


Søndag den 19. februar 2006.

I dag gik turen til Odense, en lang og tåget tur. Pepsi blev udstillet for første gang i seniorklassen på en officiel udstilling og hold da op, det gik godt. Pepsi blev 1. vinder med CK og BIR senior. Det endte med, at han skulle i "Store Ring", det var lidt af en oplevelse. Det var spændende at prøve det.


Lørdag den 18. februar 2006.

Så kom vi til årets første markprøve. Det foregik i Asferg. Det gik ikke så godt, Pepsi fik en 3. præmie, det kunne godt mærkes, at han var ude af form og manglede kondition. Det er ikke blevet til så meget træning i vinter pga. sneen og nyt familiemedlem, Ozzy. Han gjorde det sådan set ganske udmærket, men vi kæmper stadig med et stort problem, dårlig vildtbehandling. Vi skal arbejde på at forbedre et, meeeeeen vi aner ikke hvordan. Der er ikke nogen, der endnu har kunnet forklare os, hvordan vi skal komme problemet til livs. Ozzy var også med, han skulle lige ud og opleve "stemningen" og det tog han meget pænt.


Søndag den 5. februar 2006.

Traditionen tro tog vi til Skjern til vinterskue. Denne gang havde vi Ozzy med, som skulle udstilles for første gang. Det gik rigtig godt. Han trænger bare til lidt "berørings træning", han synes ikke det var så morsomt, at dommeren tog fat omkring hans hoved, så der er lidt at arbejde med :-)

Pepsi blev stillet i seniorklasse for første gang, han ligner jo ikke en senior, men det skulle da prøves. Det gik jo rigtig godt han blev BIR og BIS2 af alle racer.