Sidste Nyt 2014

20122013

200920102011

200620072008

200320042005

 


mandag den 15. december 2014

 Vores årlige udflugter sluttede som sædvanlig af med en tur på juleskue i nordjylland. Vi havde valgt at stille Zippo i babyklasse, så han kunne få lidt ringtræning. Vi har ikke rigtig haft lyst eller overskud til at starte træning med ham endnu, men det kommer. Vi mistede både Pepsi og Ozzy i år, så det var kun den lille dreng, der skulle udstilles. Det var en rigtig god dag. Det var både dejligt og sjovt at komme af sted igen. Zippo tog det hele i stiv arm og minsandten om ikke han blev 2. vinder i klassen, til trods for den  manglende træning. Det var en rigtig hyggelig dag. Jeg vil rigtig gerne skrive nogle ord om Ozzy, men det er stadig for svært. Det kommer sikkert en dag.


lørdag den 1. november 2014

Årets sidste udstilling plejer at være dobbelt udstillingen i Herning, men i år valgte vi at slutte af i Hannover. Ozzy manglede kun et VDH cert og et LCD cert for at blive Tysk veteranchampion VDH/LCD. Så vi tog chancen og det lykkedes. Ozzy fik sine certer og kan nu også kalde sig Tysk Veteranchampion. Vi have hyggeligt selskab af Mette og Mia, som var så søde at komme med gaver til lille Zippo, stort tak til jer tøser. Zippo blev passet af Maibritt og Gert fra Kennel Posters og han blev med garanti møg forkælet. Tusind tak for hjælpen. Det skal lige nævnes, at vi for en gangs skyld boede på et total lækkert hotel. Hold da op det var flot og sikke en service. Da vi ankom til hotellet, blev vi spurgt , om vi ønskede at spise på hotellet, hvilket vi selvfølgelig ville. Da vi kom ned i restauranten og så menuen, stod vore navn på menukortet, det er da klasse - lækkert hotel.


lørdag den 16. august 2014

Endnu engang har turen gået til Bordesholm i Tyskland til labrador raceudstilling. Ozzy blev stillet i veteranklasse og gjorde super godt. Han vandt klasse med VDH certifikat og LCD klub certifikat. Han sluttede af med at blive bedste veteran, så det gik jo over alt forventning. Denne havde vi valgt et nyt hotel og hold da op et hotel. Sikke et flot værelse og badeværelse. Vil man give lidt mere for en overnatning, er dette stedet.  Det var som sædvanlig en rigtig hyggelig tur med masser af godt selskab.


lørdag den 21. og søndag den 22. juni 2014

Traditionen tro har vi været i Vejen på dobbelt udstillingen her i weekenden. Denne gang valgte vi at stille Ozzy i champion klasse en sidste gang. Vi var meget i tvivl, om vi skulle nøjes med at tage af sted om søndagen, men valgte så alligevel begge dage. Lørdagen gik forrygende. Ozzy vandt champion klassen og blev 2. bedste hanhund, det var moren så tilfreds med. God bryllupsgave at få. Det var en helt anden sag om søndagen. Der skulle vi så have blevet hjemme. Sikke en besynderlig udstilling. Vi kunne dog ikke klage Ozzy fik excellent og blev 3. vinder i champion klasse. Der var 3 champions og ingen af de 3 fik CK, meget besynderligt. Labber, som dagen før røg helt til tops, fik very good om søndagen. Det er besynderligt, at en hund kan ændre sig så meget fra den ene dag til den anden. Det er utroligt, at man ikke vælger en racedommer, når der er udtagelse til Crufts - meget underligt. Men til trods for dette, var det en rigtig hyggelig weekend med godt selskab, som sædvanlig.


søndag den 1. juni 2014

Så kom vi til den årlige udstilling i Neumünster i nord Tyskland. Det er første gang vi har været af sted, hvor der har været SÅ mange tilmeldt. Der var godt nok pakket - 74 tilmeldte labrador, de fyldte en del på sådan en lille plads. Men som altid, var det rigtig hyggeligt. Der er jo efterhånden så mange man kender. Ozzy blev stillet i veteranklasse, han blev 2. vinder med res. cert, så det var jo fint nok. I tyskland er det veteranerne, der skal ind først, så selve udstillingen for os, var hurtigt overstået. Men så var der jo rigelig tid til at kigge på smukke labber og snakke :-)


søndag den 27. april  2014

Pyha, sidste nyt har altid været noget godt nyt, men denne gang er det så trist. I fredags, den 24. april 2014 sagde vi farvel til Pepsi. 15 år og 3 måneder fik vi lov at beholde ham.

Han var vores helt specielle lab. Pepsi blev anskaffet som helt og aldeles familiehund, kun til ren hygge, men han ville det helt anderledes. Moren syntes jo, at det kunne være sjovt at udstille ham, for han var jo så lækker. Han blev udstillet og fik en blå sløjfe, det var moren jo rigtig stolt af, det var jo en drenge farve :-) Der var så en venlig sjæl, der sagde, at hvis vi nu fik en brugsprøve på ham, så kunne vi jo prøve at stille i brugshundeklassen, men det krævede jo, at vi skulle begynde til træning. det gjorde vi så.

Pepsi startede med lydigheds træning i DRK i januar 2003, 4 år gammel, oven i købet på hans fødselsdag og en fuldstændig novice ud i markprøve. Det blev til adskillige træningshold og privat søndagstræning, som var helt unik og det viste sig jo ret hurtigt, at Pepsi var meget andet end en hygge hund. Jeg kunne skrive i timevis om hans bedrifter og sjove indslag, men det ville tage flere måneder.

Dette er hvad han opnåede:

Marts 2003: Brugsprøven bestået.
Juni 2003: 1. markprøve i begynderklasse - 3. præmie, han anede ikke, hvad vildt var.

Marts 2004: 1. præmie begynder B.
September 2004: 1. præmie åbenklasse C + Dualvinder DRK Østjylland

April 2005: 1 præmie åbenklasse B.

Maj 2005: 1. præmie åbenklasse C + Dualvinder DRK Nordjylland

I 2005 scorede han:

6 x 1. præmie i åbenklasse C + 2 x dualvinder.

Det er da ret godt gået af en familielab, ik 


Familiehundens øvrige resultater:

Skue, udstillet i alt 34 gange heraf 32 vinderplaceringer.
5 x BIR
5 x BIM
1 x BIS brugshund
1 x BIS (alle retrievere)

Officielle udstillinger:
1. vinder åbenklasse.
1. præmie brugshundeklasse
1 x BIR veteran
3 x BIM Veteran

4. vinder med excellent verdensudstillingen 2010 (11 år gammel)

Tyskland.
6 x BIR veteran med certifikat.

Hvilket har udløst 2 championater, så han kan kalde sig Tysk Veteranchampion VDH/LCD.

Og hvis jeg ikke tager helt fejl, så var han blandt de første Veteran champion i Danmark, i hvert fald inden for labradoren, men jeg kan jo tage fejl.

Synes faktisk, at det er ret godt gået af en "klappedor" 

 

Pepsi vil altid være i vores hjerte. Han bliver aldrig glemt og jeg ville ønske, at jeg kunne få sådan en lab igen, men der er og var jo ingen som Pepsi. Sov sødt gamle dreng.


søndag den 9. februar 2014

I dag har vi været på årets første officielle udstilling i Fredericia. Det var godt nok en meget speciel udstilling. Tror da det er første gang, at vi har set alle farver sløjfer i brug og det var ikke de røde, der blev delt flest ud af. Jeg ved godt, at man ikke kan være enig med dommeren i alle bedømmelser, men i dag kunne man godt komme i tvivl, om dommeren var klar over, at det rent faktisk var labrador han dømte. Jeg kunne ikke på noget tidspunkt se, at der var nødvendigt at uddele så mange blå, gule og grønne bånd. Men nu er jeg selvfølgelig heller ikke dommer og jeg burde heller ikke være utilfreds, Ozzy indkasserede et excellent og blev anden vinder i veteranklasse, så det var vi meget glade for lige i dag. Jeg håber bare, at folk derude ikke mister modet og hopper på vognen igen. For hulan da, så sæt dog nogle racedommere på, der er et hav af dem og labradoren er jo Danmarks største race, så mon ikke vi fortjener noget bedre !!!


søndag den 12. januar 2014

I dag snuppede vi lige et lille skue i Århus, bare sådan for at holde os i gang. Det var som sædvanligt rigtig hyggeligt. Ozzy blev stillet i veteranklasse. Han vandt, ikke overraskende, klassen, blev bedste veteran og endte op med at blive 4. bedste han. Ozzy fik en fantastisk kritik af den svenske dommer, så som sagt, det var en rigtig hyggelig dag.


Lørdag den 4. januar 2014

For første gang nogensinde har vi været på et DKK skue. Det var så det. Tro ikke, at det er noget, vi kommer til at dyrke. DKK kreds 6 afholdt nytårskue i Gjern idræt- og kulturcenter. Der var ALT for lidt plads. Da vi kom kunne vi for det først ikke finde et sted at parkere og for det andet kunne vi hverken komme frem eller tilbage inde i hallen. Til trods for det, lykkedes det at få en hyggelig dag ud af det, det hjalp jo lidt, at vi var i godt selskab. Ozzy blev udstillet i veteranklasse, blev bedste veteran og endte op med at blive 2. bedste han. Så det var jo en god start på året. Men skal vi på skue en anden gang, bliver det et DRK skue :-)