Sidste Nyt 2012

200920102011

200620072008

200320042005

Lørdag den 1. december 2012

I dag har vi været på juleskue i Nørager. Det årlige tilbagevendende skue i nordjylland. Et skue vi efterhånden har deltaget i de sidste mange år. Første gang vi var af sted var i 2003. Det er et rigtig hyggeligt skue. Vi havde begge hunde med denne gang. Pepsi var kun med for "at lugte savsmuld" som Heine siger og vi kunne mærke, at han synes, det var rigtig dejligt at være med. Pepsi havde hans debut på skue i 2003, det er lidt sjovt at tænke på. Hans sidste skue var i 2010. Ozzy blev stillet i championklasse og vandt klasse, overraskende nok, da der kun var en deltager, han endte derefter op med at blive 2. bedste hanhund. Det var en rigtig hyggelig dag i godt selskab med gode "hundevenner". Nu er sæsonen slut for denne gang, så må vi se, hvad næste år bringer.


Lørdag og søndag den 3. + 4. november

Så har vi været på den årlige udstilling i Herning. Det var sgutte den store succes. Ozzy indkasserede godt nok excellent begge dage, men vi må konstaterer, at han ikke rigtig faldt i dommernes smag denne gang. Det er jo ubegribeligt, for der findes jo ingen smukkere lab end Ozzy ;o))) Heldigvis kommer der nye udstillinger næste år. Men det er nu altid hyggeligt, at komme af sted. Vi møder jo altid en masse søde mennesker og får lidt nyt input, dejligt :-) Gamle Pepsi blev som sædvanlig passet ved bedstefar og bedstemor - tusind tak for hjælpen.


Lørdag og søndag den 15. + 16. september 2012

Vejen here we come. I lighed med adskillige andre år tog vi på den årlige udstilling i Vejen i denne weekend. Som sædvanlig dukkede der en held del velkendte udstillere op igen, så det kunne jo ikke blive andet end hyggeligt. Lørdag var sat en dommer på fra Slovenien. Jeg lærer aldrig at forstå, at man med sådan en stor race som labradoren, til stadighed vælger en all-round dommer, der ikke har en dyt kendskab til racen - nå det var lige et sidespring, jeg plejer normalt ikke at kommentere dommere, men kan simpelthen ikke lade være i dette tilfælde. Ozzy scorede trods alt et excellent, men blev ikke placeret. Søndag var der sat en engelsk dommer på og der indkasserede Ozzy et excellent med CK og blev placeret som 3. vinder i chamnpionklasse. Det var superflot med sådan en stærk championklasse - 8 stk. ialt :-) Vi valgte at overnatte i Hovborg på Hovborg Kro, det kan godt anbefales. Der var gode store og hyggelige værelse med direkte udgang til parkeringspladsen, dejligt nemt, når man har hund med. Pepsi blev som vanlig passe på aller bedste vis af bedstefar og bedstemor, dejligt at de gider, tak for det :-)


Lørdag den 21 juli 2012

Turen denne gang gik til Hoisdorf i Tyskland til den årlige special race udstilling i DRC. Vi valgte at overnatte i Bad Oldesloe på et lille hyggeligt hotel. Pepsi blev som sædvanlig passet af bedstefar og bedstemor og det har han bestemt ikke noget imod. Ozzy blev igen igen udstillet i championklasse og blev 2. vinder med res. cert og res. CAC (klubcert) så det var jo ikke så ringe endda :-) Udstillingen i Hoisdorf foregår på en hundevæddeløbs bane og det er en rigtig hyggelig udstilling, den kan varmt anbefales. Og hvis det undre nogen, at det er mig (Annette), der udstiller denne gang, så kan det oplyses, at Heine havde sat som betingelse for endnu en gang at tage på udstilling, at jeg (Annette) udstillede og det gjorde jeg så he he


Søndag den 3. juni 2012

Traditionen tro var vi i denne weekend en tur i Neumünster. Det er en rigtig hyggelig udstilling, selvom selve udstillings området ikke er så godt. Denne gang besluttede vi os for at overnatte, i stedet for at køre klokken lo.. om natten. Vi overnattede på et rigtig hyggelig gasthaus i Bordesholm, et sted vi før har benyttet. Pepsi blev som sædvanlig passet af bedstefar og bedstemor, hvad jeg tror, at han er rigtig godt tilfreds med, han bliver uden tvivl rigtig råforkælet ;o) På udstillingen gik det super godt. Ozzy vandt sin klasse med certifikat jiibbii. Og det var rigtig danskernes dag. Flere af klasserne blev vundet af danske labrador og Amber, Sandra's hund (Kennel Posters) blev bedste tæve med certifikat, klub certifikat og CACIB - stort tillykke fra halvbror Ozzy. 


Søndag den 6. maj 2012

I denne weekend havde vi for første gang vovet os til sjælland, nærmere betegnet Roskilde. Vi havde meldt Ozzy til International udstilling. Det var godt nok en lang tur, men hyggeligt. Vi havde booket ind på Comwell Hotel i Roskilde, et rigtig lækkert hotel. Det var der også mange andre hundeudstillere, der syntes for hold da op, der var mange hunde. Selve udstillingen var på Roskilde Dyrskueplads, et rigtig godt sted med masser af plads. Ozzy blev igen udstillet i championklasse og blev 3. vinder med excellent og CK. Ikke den fedeste oplevelse udstillingsmæssigt, men hey ! -vi vender frygtelig tilbage :-)


Lørdag den 11. februar 2012

 Så fik vi skudt udstillingssæsonen i gang. I dag har vi været på International udstilling i Fredericia. Ozzy blev igen stillet i championklasse og placeret som 4. vinder. Det var en rigtig hyggelig dag med masser af hundesnak. Men man kan godt blive lidt træt efter sådan en udstillingsdag :o)