Sidste Nyt 2010

 
 

 

2009

200620072008

200320042005

 

Lørdag den 4. december 2010

I dag har vi været på juleskue i Nørager. Ozzy blev stillet i championklasse for første gang og blev 2. vinder. Han sluttede af med at blive 3. bedste hanhund - det var jo ikke så tosset. Pepsi blev stillet i veteranklasse. Han bliver 12 år om en måned, så vi er rigtig stolte af, at han stadig kan futte en tur rundt i ringen og så samtidig få så flot en kritik. Pepsi blev 1. vinder i veteranklasse - der var hård konkurrence - der var kun ham :o) Dette juleskue var afslutningen på denne udstillingssæson, så nu er der juleferie indtil januar :o))


Lørdag og søndag den 6. og 7. november 2010

Så har vi været på farten igen. Det er godt nok et stykke tid siden, at vi har været ude, men den årlige udstilling i Herning, måtte vi lige have med. Ozzy blev stillet i åbenklasse. Lørdag vandt han klassen og søndag blev han 4. vinder i klassen, begge dage med excellent, så det kan vi kun være tilfredse med :o)) Han fik desuden 2 superflotte kritikker.


Lørdag og søndag den 31. juli og 1. august 2010

Vi har endnu engang taget turen til Tyskland. Denne gang gik turen til Bremen til International og National Udstilling. Gad vide om de nogensinde bliver færdig med den Elb tunnel - hmmm. Det var en rigtig hyggelig tur. Vi fulgtes med Gert, Maibritt og Sandra. Vi fik rigtig hygget og spist nogle wienerschnitzler ;o)) Vi ankom til Bremen fredag eftermiddag og skulle på udstilling både lørdag og søndag. Lørdag blev Ozzy 2. vinder i åbenklasse. Han manglede kun et cert, så det var rigtig øv. Så da vi tog på udstilling søndag, var det lidt med den følelse, nå ja enten så får han det eller så gør han ikke - så må vi jo afsted igen. Meeeen jeg skal da lige love for, at han tog revance. Han vandt hans klasse og blev dermed TYSK UDSTILLINGS CHAMPION, men ikke nok med det, han blev også bedste han og endte med at blive Bedst i Racen - sikke en afslutning. Det kan nok være, at køreturen hjem blev lidt sjovere. For Kennel Posters gik det også forrygende, Troja blev 1. vinder i unghundeklasse og Posters Miss Universe blev Tysk Udstillings Champion - kæmpe tillykke til Kennel Posters.


Søndag den 11. juli 2010

Så gik turen endnu engang til Tyskland, denne gang på DRC udstilling i Hoisdorf. Hold da op, det var varmt. Vi skulle først udstille over middag, da flatterne skulle bedømmes først, så der blev ikke koldere i løbet af dagen. Pepsi blev stillet i veteranklasse og han scorede endnu et veteran cert og fik en rigtig flot kritik - han kan det der den gamle dreng. Ozzy blev stillet i åbenklasse og YES han vandt klasse og indkasserede endnu et cert og en flot kritik. Ozzy skulle derefter ind i bedste hanklasse og til vores store overraskelse og glæde blev han bedste han og ikke nok med det, så endte han med at blive BIR. Ozzy var oppe imod bedste tæve, som sjovt nok var Jessie, hans halvsøster - sikke en dag. Kæmpe tillykke til Gert og Maibritt Kennel Posters med de flotte resultater, de også løb med idag. Stort tillykke til Laila og Mads Kennel Dream Of Labradors med deres flotte resultater.


Torsdag den 24. juni 2010

I dag tog vi turen til Herning til Verdensudstillingen 2010. Vi havde hørt flere skrækhistorier om lange køer ved indgangen, så vi tog tidligt afsted. Men der var ingen kø, det hele kørte på skinner. Stor dejlig hal med masser af plads. Sikke en oplevelse det var at deltage i en Verdensudstilling. Skal da lige love for, at cremen af labrador var mødt op. Vi har aldrig set så mange flotte labrador samlet på et sted. Vi havde valgt at stille Pepsi i veteranklasse. Vi havde besluttet, at det skulle være hans sidste officielle udstilling i Danmark, da han jo ikke bliver yngre. Og sikke en afslutning - Pepsi blev 4. vinder i klassen - hold da op, hvor var "moren" stolt. Jeg stillede Pepsi og Heine stillede Ozzy, da det var i 2 forskellige ringe og de selvfølgelig skulle ind på samme tid. Ozzy blev stillet i åbenklasse og sikke en klasse. Der var tilmeldt 31, men der var "kun" mødt 26 op - Ozzy fik et excellent og det var vi rigtig stolte af - det var en stor og hård/flot klasse.


Søndag den 6. juni 2010.

Så nåede vi frem til den årlige tur til Neumünster. For dælen det var en varm dag. Som altid er det rigtig hyggelig dag med masser af søde mennesker omkring os ;o)) Ozzy blev som sædvanlig stillet i åbenklasse. Det var en hård klasse, så vi kan kun være stolte af, at han blev 3. vinder - flot gået bette Ozzy - man må sige, at når 1. vinderen er multichamp og 4. vinderen er tysk champ, ja så kan man kun være stolt af at blive nr. 3. Vi håber stadig, at det lykkes en dag at komme helt op på første pladsen igen.


Søndag den 18. april 2010.

 I denne weekend har vi været en tur i Berlin. Vi tog afsted fredag morgen og kom hjem sent lørdag aften - pyha sådan en køretur trækker tænder ud. Om lørdagen var vi på international udstilling i Berlin med Ozzy. Ozzy blev 3. vider i hans klasse, ikke så ringe endda ;o)) Han fik en rigtig god bedømmelse af en yderst behagelig dommer. Pepsi fik lov til at blive hjemme denne gang og han blev rigtig møjforkælet af bedstefar og bedstemor - tak for det ;o))


Søndag den 11. april 2010.

Turen i dag gik til Vorbasse Fritidscenter, hvor Labrador Retriever Klubben hold certifikat udstilling. Vi havde begge hunde med i dag. Ozzy deltog i åbenklasse. Han indkasserede et excellent og blev 3. vinder i klasse, det var super. Pepsi have vi for en enkelt gangs skyld bestemt at stille i veteranklasse, han blev 2. vinder med very good, det var også rigtig fint - begge "drenge" fik nogle super kritikker. Selvom det var en lang køretur, var det en rigtig hyggelig dag og som sædvanlig med rigtig godt selskab.


Søndag den 7. marts 2010.

I dag deltog vi i det årlige DRK skue i Vonge. Det var rigtig hyggeligt. Ozzy blev stillet i CK-klasse og vandt klassen. Han slutte af med at blive bedste hanhund og BIM med en fantastisk flot kritik. Pepsi blev stillet i veteranklasse og vandt klassen, ikke helt overraskende, da der kun var ham i klassen ;o)) Han fik en super kritik og endte med at blive 3. bedste hanhund. Da vi var på vej hjem, blev Heine og Pepsi kaldt ind i "veteran BIS" ringen - det havde vi helt glemt - og der blev han BIS3 - så alt i alt en rigtig god dag med masser af godt selskab ;o))


Tirsdag den 19. januar 2010.

I dag har fået testresultatet på Ozzy. Han er EIC clear og CNM clear. Fantastisk dejlig nyhed. I onsdags var vi ved dyrlæge til det årlige tjek og vaccinationer og samtidig fik vi udtaget en blodprøve på Ozzy. Allerede i dag fik vi svaret. Vi er lidt imponerede over, at det gik så hurtigt. Jeg vil ikke skrive en hel masse om de to sygdomme, da der på flere private labrador hjemmesider er nogle fantastiske gode beskrivelser og personlige bemærkninger. Derudover kan det læses på Labrador Retriever hjemmesiden, hvad det drejer sig om.


Søndag den 10. januar 2010.

 Sådan lidt for hyggens skyld har vi været på DRK skue i Århus i dag. Vi valgte at stille både Ozzy og Pepsi i CK-klasse, da der ikke er veteranklasse eller brugshundeklasse i Region Østjylland. Ozzy fik en 1. præmie, men blev ikke placeret. Pepsi fik en 1. præmie og blev 3. vinder i klasse. Det er da meget godt klaret af den gamle dreng. Det var mor og Pepsi, der var i ringen sammen, en ellers sjælden event, da Pepsi helt klart står bedre for Heine, men men da vi forlod ringen, sagde dommeren: Thank you for bringing him, I'm very honoured - sådan do - læs han flotte kritik under resultater. Jeg fik desværre ikke taget billeder i dag - da jeg som sagt selv var i ringen.


Lørdag den 2. januar 2010.

Sikke en fantastisk oplevelse at have en sund og rask labrador, der nu er blevet 11 år. Pepsi har fødselsdag i dag. 11 år og stadig klar til en gang træning, sjov og ballade. Han er en fantastisk labrador, hele hans liv har han lært og lært og han er stadig ivrig, når der skal læres noget nyt. Da Ozzy flyttede ind, havde Pepsi været "enebarn" i 7 år, men han tog imod en lille ny han med åbne arme. Han legede med Ozzy, da han var hvalp og han leger stadig med ham nu 4 år efter, nogen gang er det næsten for meget af det goe'. 9 ud af 10 gange er det Pepsi der starter "balladen", men det er også ham der slutter legen. Pepsi har en fantastisk personlighed, nogen gange glemmer man helt, at han er en hund. Pepsi har en aura og en selvtillid omkring sig, så han bare med et enkelt blik kan sætte sig i respekt. Der er en enkelt episode, som vi husker tydeligt, da vi fik Ozzy. Ozzy kunne ikke komme hurtig nok hen til madskålen, når der skulle fodres og det skulle han også prøve ved Pepsi - Ozzy stormede ud til Pepsi, da han stod og spiste, Pepsi vendte hovedet og kiggede på Ozzy og bum så satte Ozzy sig ned ved side af og der har han siddet siden, han nærmer sig ikke Pepsi's madskål, når Pepsi spiser. Pepsi kan faktisk gå fra madskålen, mens der stadig er noget i og Ozzy bliver bare siddende og venter på at få lov til at spise rester. Pepsi ikke så meget som knurrede eller gøede af ham - nej han kigge kun på ham og det var nok. Ozzy var 8 uger på det tidspunkt. Pepsi er helt enestående tålmodig, når det drejer sig om Ozzy. Ozzy får utrolig lang snor, men han ved godt, at det er Pepsi, der er den gamle og det er ham, der har livserfaringen.  Vi er rigtig glade for, at vi valgte at få hund nr. 2. De 2 "tosser" har virkelig glæde af hinanden.