Sidste Nyt 2011

20092010

200620072008

200320042005

Lørdag den 3. december 2011

Det var så slut på denne udstillingssæson. I dag har vi været på juleskue i nordjylland, Sortebakkehallen i Nørager. Der er altid hyggeligt ved dette juleskue. Der er god stemning og man lærer altid nogle nye at kende. Ozzy blev stillet i championklasse og vandt klassen, hvilket jo ikke var så svært, da han var den eneste i klassen. Han sluttede af med at blive 3. bedste han. Så nu holder vi en lille pause, indtil sæsonen starter igen til februar.


Lørdag og søndag den 5. og 6. november 2011

En 2 dages udstilling i Herning blev det til i denne weekend. I denne weekend skulle vi stille for 2 forskellige dommere vi intet kendte til, men det gik heldigvis godt for Ozzy begge dage. Lørdag blev han 3. vinder i championklasse med CK og og søndag vandt han championklassen med CK og sluttede af med at blive 2. bedste han med CERTIFIKAT - hold da op, det var da bare en fantastisk afslutning på udstillingssæsonen.


Søndag den 23. oktober 2011

I denne weekend har vi været en tur I Hannover. Det er første gang vi har været på udstilling der. Vi kørte til Hannover om lørdagen og tog en overnatning på et lille hotel. Det var "spændende". For det første var hotellet lukket, da vi ankom og da vi havde kigget os lidt omkring, gik det op for os, at det var asiater, der havde hotellet, så aftensmaden bestod af "kinesermad" - det var sgu lige en streg i regningen, da vi havde sat næsen op efter en ordentlig wienersnitzel hi hi. Pyt vi havde en hyggelig weekend sammen med kennel Posters, Gitte og Christian. Søndag tog vi på udstilling of hold da ferie det er en stor messe. Alle hundene blev bedømt i een hal, desuden var der et hav af boder og stande i samme hal. Vi var i hal 13 og der er omkring 27 haller !! Ozzy blev igen stillet i championklasse og blev igen 3. vinder med excellent - dygtig dreng.


Lørdag den 17. september 2011

I dag har vi været et smut på International Udstilling i Bjerringbro. Ja og det var et smut. Tror det er første gang nogensinde, at vi kun har haft 20 min. kørsel. Det var lækkert. Ozzy blev stillet i championklasse igen igen. Han vandt klassen og sluttede af med at blive 2. bedste han - det var SÅ flot. Det var årets sidste udendørs udstilling og godt det samme for hold da op det var koldt. Nu glæder vi os til nogle indendørs udstillinger :o)


Søndag den 4. september 2011

 I denne weekend har vi været på en hyggelig udstilling i Bordesholm, Tyskland. I sidste øjeblik besluttede vi os for at overnatte i nærheden af Bordesholm, så vi var fri for at skulle op kl. lo.. om morgenen. Heldigvis var hundepasserne klar til at passe gamle Pepsi, dejligt - tak for det. På specialudstillingerne i Tyskland plejer der ikke at være ret mange tilmeldt, men hold da op. Der var 74 tilmeldte labber. Så der var noget at kigge på. Ozzy blev 2. vinder i championklasse og Kennel Posters kørte igen klatten - stort tillykke og tak for rigtig hyggelig selskab :o)


Søndag den 28. august 2011

Denne søndag har vi tilbragt i Astrup i Nordjylland. Vi har været på DRK udstilling. Ozzy blev stillet i championklasse igen igen - han gjorde det rigtig flot. Han blev 1. vinder i klasse med excellent og CK og endte med at blive 3. bedste hanhund. Dommeren var fra Scotland og hun gav ham en helt fantastiks bedømmelse. Dagen i dag var en stor triumf for Kennel Posters. Der var 2 Posters hanner i bedste hanklasse hhv. 1. vinder og 3. vinder. Der var 3 Posters hunde i bedste tæveklasse 1., 3., og 4. vinder. Til sidst var det 2 Posters hunde, der vandt BIR og BIM - det var så flot - kæmpe tillykke til Kennel Posters :-)


Torsdag, fredag, lørdag, søndag den 28.-29.-30.-31. juli 2011

 I år havde vi bestemt os for at starte vores ferie med en 4 dages udstilling i Vejen. Vi havde fundet et lille hotel i Brørup, kun 10 min. fra Vejen, så det var jo perfekt. Vi havde alle dage valg at udstille Ozzy i championklasse. Pepsi havde vi sendt på ferie ved bedstefar og bedstemor og tusind tak fatter og mutter fordi altid er villige til at passe "den gamle" :-) Alle udstillingsdage gik rigtig godt for Ozzy - alle 4 dage fik Ozzy excellent med CK og 3 af dagene blev han vinderplaceret, det kun vi vist kun være rigtige stolte af. Der blev nemlig ikke givet ved dørene. Torsdag var den skrappeste dag, der var kun 4 hanner der fik CK, men Ozzy var heldigvis iblandt. Det var en rigtig hyggelig tur, godt hotel, dejlig vejr og så kommer man jo altid i snak med nogle nye mennesker.


Lørdag den 4. juni 2011

I dag har vi traditionen tro været en tur på International udstilling i Neumünster. I lighed med sidste år var det en mega varm dag. Ozzy var endnu engang tilmeldt i champion klasse. Han blev placeret som 3. vinder i klassen med excellent, så det var jo ikke så ringe endda. Det er som altid rigtig hyggeligt i Neumünster, men det er godt nok de dårligste forhold for en udstilling. vi har været på. Ringene er ikke ret store og der er næsten ingen plads omkring ringen. Underlaget er næsten bar jord med sten og ral og i år var vi nødt til at fjerne gammel indtørret hestemøg inden vi kunne få sat telte op - men hvad - det ender jo med at være rigtig hyggeligt alligevel :-)


Søndag den 3. april 2011

 I denne weekend har vi været i Berlin. For 3. år i træk tog vi turen til International udstilling i Berlin. Efter omkørsel pga. vejarbejde og div. trafikuheld (læs: lang kø) lykkes det os at nå Berlin noget senere end vi havde regnet med. Vi havde tilmeldt Ozzy i championklasse, for første gang i Tyskland efter han blev champion. Det gik rigtig fint. Han blev placeret som 3. vinder i klassen. Det var en noget international klasse, 1 hollænder, 2 fra Polen, 1 fra Tjekkiet og så lille Ozzy fra Danmark . Inden bedømmelserne gik i gang, skulle der lige dømmes 21 golden retrievere, hvalpe og unghunde, og hold da op hvor gik det langsomt. Det var først over middag, at labradoren kom til, så da Heine og Ozzy havde været i ringen, valgte vi at pakke sammen og tage hjem. Vi fik derfor ingen bedømmelse med hjem, og da vi ved af erfaring, at vi sikkert ikke kan læse den tyske håndskrevne bedømmelse alligevel, var tabet ikke så stort.


Søndag den 13. februar 2011

 Så fik vi skudt udstillingssæsonen i gang. I dag har vi været på international udstilling i Fredericia. Ozzy deltog for første gang i championklasse. Det gjorde han så godt, at han blev 2. vinder i klassen. Efter de nye regler modtog han først et excellent, derefter en 2. vinder placering med CK og tilslut blev han 4 bedste hanhund. Det var en rigtig god start på udstillingssæsonen. Det var som altid rigtig hyggelig med en masse hyggesnak med søde mennesker. Pepsi blev som sædvanlig superb passet af "bedstefar". Tak fatter :o))  Et kæmpestort tillykke til Kennel Posters og ikke mindst Sandra med hendes superflotter placering af Amber - de 2 tøser tog hele vejen til tops og blev BIR - sådan Sandra !