Sidste Nyt 2016

2015

201220132014

200920102011

200620072008

200320042005

 


Lørdag den 3 december 2016

Traditionen tror tog vi igen på juleskue i DRK region Nordjyllad, Sortebakkehallen i Nørager. Det må være 12 år i træk, så hvorfor bryde en god tradition. Zippo blev stillet i åbenklasse og vandt sin klasse. Han sluttede af med at bliver 3. bedste han. Det var rigtig godt gået at den lille krudtugle. Det var årets sidste udstilling. Næste år står den på ringtræning, inden det går løs igen. Det var for øvrigt en rigtig god dag, med mange fantastiske sponsorpræmier, takket være nogle gæve nordjyske piger. Og hyggeligt selskab manglede der heller ikke, alt i alt en hyggelig dag.


Søndag den 2. oktober 2016

 Denne søndag havde vi vovet os en tur nord på. Det er ikke så tit, at ture går den vej. Vi snuppede lige et lille DRK skue i Års. Det var et rigtig godt sted med tæppe på hele gulvet. Rigtig godt at løbe på. Zippo blev stillet i åbenklasse og gjorde det rigtig godt. Han vandt hans klasse og blev 2. bedst hanhund. Det kan næsten ikke gøres bedre. Han gjorde det rigtig godt i ringen. Stod så flot og løb kanon godt - moren var meget glad og tilfreds :-)


Lørdag den 13. august 2016

For gud ved hvilken gang tog vi turen til Bordesholm i Tyskland. Det var lidt af en oplevelse. For det første var der kø på motorvejen ned gennem Danmark og Tyskland og for det andet tog turen hjem ca. 2 timer mere end beregnet, igen på grund af kø på motorvejen. Som vi blev enige om, det er mega hyggeligt at tage på udstilling i Tyskland, men hold da kæ.. det er ved at være en anelse anstrengende med den trafik. I år undlod vi at tage til Bremen, vi ville hellere på ferie, men bestemte os for at tage til Bordesholm. Det er så hyggelig en lille udstilling. Zippo blev stillet for sidste gang i mellemklassen og gjorde det rigtig fint. Træningen er ved at have båret frugt. Han er stadig helt oppe at køre, men ikke mere end det kunne tøjles. Han blev 3. vinder i klassen med excellent, så det det var en god afslutning på sommer udstillingerne. Nu holder vi en lang pause, så må vi se, hvad vi så finder på.


Fredag, lørdag og Søndag den 10. - 11. - 12. juni 2016

Traditionen tro tog vi for 11 år i træk på international udstilling i Vejen. Der er ikke så meget at sige om det ud over, at det var en meget blandet fornøjelse. 1. dag havde vi en very good labrador, 2. dagen havde vi en excellent labrador og 3. dag havde vi en good labrador. Det eneste gode ved disse tre dage var, at Zippo gjorde det rigtig godt i ringen. Det var ikke hans skyld at præmieringer faldt sådan. Vi må bare konstaterer endnu engang, at vi skal vælge vores udstillinger med omhu. Der var måske en årsag til at der var så få deltagere. Nu tager vi en god lang pause og så springer vi formentlig over Vejen næste år. Tror ikke, at jeg gider fejre fødselsdag der 2 år i træk.


Søndag den 5. juni 2016

For 10. år i træk tog vi en tur til Neumünster på den årlige internationale rasehundeudstilling. Egentlig et rigtigt møg sted at udstille, det hele foregår på asfalt og ringene er ikke ret store. Desuden var der kun en ringside til udstillerne. Men når det er sagt, så var det en rigtig hyggelig tur. For første gang nogensinde havde vi handler på. Majbritt fra Kennel Posters viste Zippo i mellemklassen. En stor og hård mellemklasse. Majbritt har hjulpet med at ringtræne Zippo, og det har virkelig hjulpet over al forventning. Zippo blev 4. vinder i klassen ud af 8. Det kunne vi kun være oven ud tilfreds med - stor tak for hjælpen Maibritt :-)


Lørdag den 16. april 2016

I dag stod den på udstilling i Neustadt i Tyskland. Det er første gang vi har været på udstilling der og formentlig sidste. Det var meningen, at udstillingen skulle foregå udendørs, men på grund af vejret blev den flyttet indendørs i et lokale, der ikke var større end et forsamlingshus. Der var flere udstillere, der var nødt til at sidde i et andet lokale med hundene. Det var ikke optimalt og på grund at det lille lokale. var flere ag hundene oppe at kører. Zippo kunne slet ikke koncentrere sig. Det hjalp heller ikke, at der var "dommerføl" med. Begge dommer ville selv håndtere hundene og det var Zippo ikke interesseret i, så han indkasserede en 2. præmie. Hader bare de udstillinger, hvor dommeren tror, at de er bedre end handlerne. Lidt ærgerlig, men en stor trøst, at det ikke kun var ham. Hotellet var derimod en anden sag. Nøj det var lækkert og maden var lige i øjet. Vi havde fornøjelse af at spise sammen med et par andre hundetosser, Mette og Karsten, det var rigtig hyggeligt. Lidt billeder af hotellet må absolut på siden.


Lørdag den 19. marts 2016

I dag har vi været på skue i Mønsted. Mest for at få lidt mere træning i at vise tænder og blive rørt ved. Det gik forrygende. Zippo klarede det så flot. I dag synes han ikke, at dommeren skulle have et nys. Zippo blev stillet i åbenklasse, da der ikke var nogen mellemklasse. Han fik excellent og blev 4. vinder. Det var slet ikke så tosset.


Lørdag den 20. februar 2016

Fredag tog vi turen til Obernkirchen i Tyskland. Vi har aldrig været der før, så det skulle lige prøves. Turen startede fint med, at Zippo var skrækslagen for at skulle op af trapperne til hotelværelset. Det var en dejlig glat marmortrappe, det havde vi ikke lige tænkt over, så Heine smuttede ned og fik byttet værelse. Ingen problemer i det, man kan få alt, bare man betaler for det. Vi fik et værelse i stueetagen. Det værelse der var mere en dobbelt så stort, som det første. God service fra hotellets side. Lørdag blev Zippo stillet i mellemklasse for første gang i Tyskland. Han scorede et excellent og røg så ud med den anden gule han, der var i klasse. Tilbage var 4 sorte - tjaa hvad kan man sige, vi havde en forkert farve hund den dag og det var den tendens, der gik igennem hele dagen. Pyt vi prøver bare igen. Det var trods alt rigtig hyggeligt.


søndag den 14. februar 2016

Årets første internationale udstilling blev afholdt i Fredericia i denne weekend og traditionen tro, tog vi af sted. Det var da vist både spild af penge og tid. Kan kun sige, at det er sidste gang vi stiller for en all round hollandsk dommer. I 2013 var der også en all round hollandsk dommer, det var lige så slemt, men der deltog vi heldigvis ikke. Men så er vi blevet så klog. Zippo blev stillet for første gang i mellemklassen. Han fik et very good og blev 3 vinder. Det kunne vi så kun være glade for, når man ellers så. hvad der blev uddelt af præmieringer. 


lørdag den 12. januar 2016

I dag har vi været på DRK skue i østjylland. Denne gang blev det afholdt i Voldum Hallen. Det var rigtig hyggeligt, som altid. Zippo blev stillet i åbenklasse, da der ikke var nogen mellemklasse. Det fantastisk, han er ved at vænne sig til at blive kigget på og så var han så fantastisk sød at have med. Placeringen var også super. Han blev 2. vinder i sin klasse med excellent med en rigtig flot kritik, så moren var super stolt.