Vi synes, at vi vil komme med en lille forklaring på, hvorfor Pepsi ikke er albuefotograferet. I sin tid da vi skulle have ham HD fotograferet, var vi temmelig uerfaren og vidste ikke så meget om den slags.

Vi kontaktede vores dyrlæge og bestilte tid til en fotografering af både albuer og hofter, men da vi mødte op, sagde dyrlægen, at det ikke var nødvendigt med albuerne "det var jo ikke noget krav", som han sagde og det troede vi så på og det var det jo i øvrigt heller ikke.

Pepsi blev bedøvet og fotograferet. Vi regnede med, at når vi var færdig ved dyrlægen, så kunne Pepsi selv gå ud i bilen igen, men nej. Han var fuldstændig væk. Vi måtte bære ham ind og lægge ham på gulvet med en pude under hovedet, han var fuldstændig groggy. Kl. var ca. 09.30 da han blev bedøvet og han kunne først gå selv ved 20 tiden om aftenen. Det var simpelthen så grim en oplevelse, at vi blev enige om, at det skulle han ikke udsættes for igen.

 

Vi har nu besluttet, at Pepsi ikke længere står til avlsrådighed, idet der jo pr. den 01.01.2008 er indført krav om fotografering af albuer. Så det kommer jo helt af sig selv.

Det var selvfølgelig vores største ønske, at Pepsi skulle have leveret noget afkom, da han har et fantastisk temperament og super arbejdsevner. Han er alt, hvad vi har kunnet ønske os i en labrador. Hvis der findes en metode til at fotografere albuerne UDEN  bedøvelse, så er vi klar -smil !